Anul acesta, la #digitaldivas atmosfera a fost veselă și relaxantă. Multe, multe poze, discuții și râsete. Aproape oriunde îți întorceai privirea, era cineva care își făcea un selfie. Pentru că, fără #Instagram, lucrurile nu există. Fetelor, nu-i așa? 🙂

Înainte de a urca scările te întâmpinau multe baloane:

_DSC1759

Un lucru care mi s-a părut ușor ciudat este că, la intrare nu era nicio persoană care să te primească. Cel puțin cineva care-ți să-ți zică “Bine ai venit!” și să-ți zâmbească ușor. Pentru mine, această parte este destul de importantă. În fine, toată lumea a făcut abstracție de acest lucru, dar asta nu înseamnă că a fost normal să fie așa.

Atmosfera din curtea interioară (Palatul Bragadiru) când am ajuns.

_DSC1785

S-a pus destul de mare accent pe vestimentație. Multe rochii vaporoase și ținute studiate atent. Pantofii cu toc au fost aproape un must.

digital divas 2017

Caci, uneori, love is in the air:

_DSC1793

Foarte bun vinul și servirea a fost chiar ok. Puțin chit chat prinde bine. Mai ales dacă destinatarul este așa chipeș :).

_DSC1773

Selfie-ul a avut mare căutare:

_DSC1804

Andreea Esca este admirată și apreciată de tânăra generație. Blogul îi păstrează actualitatea. Pe blog, Andreea arată, celor care nu știu, că nu este numai un om de prompter, ci și un scriitor talentat.

_DSC1819

CAMPANIA:#Respect in a relationship

Mi-a atras atenția, prin execuție și ideea,campania respectului organizată de Avon și Decât o Revistă. Detalii aici.

În mare este vorba despre faptul că în spatele multor cupluri se poate ascunde violența domestică. Uneori, teroare pshică poate fi mai mare decât cea fizică. Citiți și poveștile Toată Lumea din Familia Noastră, marca DOR.

_DSC1778

Campania #respect Avon

În jurul orei 21 a început festivitatea de premiere.

Digital Divas 2017
_DSC1949

_DSC1943

_DSC1932

Digital Divas 2017

_DSC1904

În mare, a meritat se merg la #digitaldivas17.

Sper că v-ați făcut o idee despre atmosfera de la eveniment.

Dacă ați fost pe-acolo, cum vi s-a părut?

 

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *