Salut,

me parcNumele meu este Iulia și am făcut această pagină deoarece am ceva de zis. 

Lucrez în mediul online din 2009 și îmi place ceea ce fac.  Sunt un spirit analitic care pune mare preț pe imaginație.

Nu degeaba spunea A. Einstein că “Logica te va duce din punctul A în punctul B. Imaginaţia te va duce oriunde…”.

Studii:

Am terminat Facultatea de Comunicare din cadrul Universității Babeș Bolyai, Cluj-Napoca, Masteratul în Jurnalism Tematic, FJSC, și Masteratul în Filmologie la UNATC. În paralel, am urmat Şcoala de Studii Antreprenoriale şi Manageriale ANTREMAN, organizată de Anglia Ruskin Universitridge şi Academia de Studii Economice Bucureşti.

Sunt pasionată de scris și de tot ceea ce înseamnă cultură vizuală (film, fotografie, grafică).

În cele scrise de mine, încerc să am o abordare cât mai personală, bine documentată.  Nu-mi place să-i copiez pe alții (în subiect sau expunere) și prefer să muncesc de zece ori mai mult la un articol decât să iau de-a gata ceva gândit de o altă persoană.

Hobby-uri:

Iubesc cărțile, muzica și filmele.  Când vine vorba de cărți, sunt mereu la curent cu noile apariții în materie de ficțiune și cărți de specialitate. Pe cele mai multe le postez și pe Instagram. Iubesc să merg cu bicicleta și-mi place mult să călătoresc.

În prezent, mă ocup de comunicarea online a mai multor brand-uri, coordonez comunitatea Apartamente Mișto  și grupul Schimb Garderoba.  Și, când am timp, scriu aici.

 

Muțumesc pentru timpul acordat,

Iulia

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *