Contact

Pentru proiecte, colaborări, propuneri, mă găsiți pe adresa:

 iulia.cimpoeru [at] gmail.com

Mai sunt prezentă și pe:

Facebook (profil personal) – aici postez lucruri care mi-au atras atenția (filme, cărți, melodii, site-uri). Principiul este: dacă ceva îmi place, îl consider util/folositor, cu siguranță îl vor plăcea/găsi util și o parte dintre prietenii mei.

Facebook (pagina Like iuliacimpoeru.ro) – conținut 100% original (nu am vreo sursă de inspirație), postez fix ceea ce gândesc, când gândesc, fără să șlefuiesc prea mult (cred că asta reduce spontaneitatea textului).

LinkedIn  – dau share la articole din zona business/management/marketing. Din când în când scriu în Pulse. 

Twitter  îmbin tweet-urile profesionale (share articole din feedly , diverse opinii) cu cele personale (impresii, share melodii “pe stare”). Nu cred în twitter-urile în care spui un cuvânt, dai un link, și asta a fost (precum ar face-o un robot). În fond și la urma urmei, primul twitt a fost “Ce faci?”. 

Instagram  Instagram dezvăluie partea interioară care se află în fiecare din noi (pasiuni, închinații, fel de a vedea lucrurile). Încerc să păstrez Instagram-ul cât mai autentic, postez numai poze originale, luate instantaneu, care vorbesc, într-un fel sau altul, despre mine sau care arată viziunea mea asupra lumii. Pe lângă acestea, mai am și câteva postări care conțin capturi de ecran (ex: shazam, you tube)

Google + un loc care îți deschide posibilitatea de a te conecta cu oameni care sunt la mii și mii de kilometri distanță. Spre exemplu, am în cont o persoană, de peste Ocean, care îmi dă like la majoritatea postărilor (chiar dacă nu știe limba). 

YouTube  postez aici, în mare parte, cântece nou descoperite, dar și talk-show-uri, reclame, trailere de filme, interviuri și multe, multe altele. Pe viitor, mă voi concentra și pe postarea de conținut original. Deocamdată am filmulețul asta, cu o nuntă din Băilești.

Soundcloud site-ul nr. 1 de ascultat muzica la o calitate mult mai bună decât în alte părți. Pe lângă muzică, are și emisiuni (talk show-uri, interviuri), grupate pe diverse tematici. Îmi place că poți găsi multe înregistrări live.

Vimeo   E un site nișat, care se adresează celor care vin din zona foto-video dar nu numai. În feedly vimeo are o muțime de secțiuni la care te poți abona, în funcție de interes. La partea “cum faci conținutul potrivit să ajungă la utilizatori care îl caută” – mai are de lucrat Vimeo.

Pinterest – am fost tare entuziasmată de apariția Pinterest-ului acum 3 ani, în 2012. Aici am albume din zona fashion, outfit, cinema, street photography etc. Aleg pin-urile cu mare atenție, nu dau pin la chestii comerciale. 1000 de urmăritori, până acum.

Slideshare – văd în slideshare o rețea de viitor în ce privește creșterea vizibilității unui business. Poți învăța o mulțime de lucruri de aici și veci pe cine, cât îl duce capul. Scrisul e scris până la urma urmei. 

Goodreads  extrem de util când vine vorba de cărți. E cel mai bun site de recenzii datorită faptului că părerile vin direct de la consumatori (nu există interes comercial la mijloc). Îl folosesc pentru a verifica ce se spune despre anumite cărți. 

Klout – un top al celor mai influenți oameni în SM, nu i-am găsit până acum utilitatea. În mare, grupează tot conținutul de pe rețelele sociale conectare, numai că forma de redare nu-i dintre cele mai fericite. 

Scribd – găsești cărți pe care nu le-ai găsi în nici o altă parte. Ești motivat să încarci și tu conținut pentru a primi puncte cu care poți descărca, la rândul tău, cărți și documente. Aici am găsit Camera Luminoasă de Roland Barthes (care pe care n-o găsești nici în librării,nici în anticariate). 

Stumble Upon – un site minunat pentru descoperirea de lucruri (site-uri care fac un anumit lucru, articole wau, citate). Funcționează ca un fel de loterie în care butonul “Stumble” e maneta. Cât de mare e lumea asta – te gândești în timp ce apeși butonul. Ceva ce mi-a plăcut aici.

Isuuu accesul la diverse documente online de specialitate (cărți, reviste internaționale), în format pdf. 

Reddit – din nou un site foarte util, de care era nevoie. Am cea mai mare încredere, la nivel e informație în acest site. A ajuns să fie citit de marile publicații și subiectele virale se împrăștie de aici. 

Multumesc!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *