Will You Still Love Me Tomorrow?

“Will you still love me tomorrow?” Si ce-ai mai putea zice? Ce rost are să-nășiri cuvinte când acestea sunt precum niște baloane de săpun? Nu. Taci. Caci nu este nimic de zis. Sunt lucruri despre care nu poți vorbi. Numai muzica o poate face.

Amy interpretează melodia asta ca nici un alt artist până la ea. Simți fiecare notă, fiecare cuvânt: <Tonight you’re mine completely/You give your love so sweetly/Tonight the light of love is in your eyes>. Cum rămâne cu mâine? Este astăzi valabil dacă mâine nu va mai fi?

Și-atât de ușor trecem peste lucruri. Atât de ușor ne amăgim. Însă, mereu vom avea un martor tăcut care nu poate fi influențat. Acest martor este timpul. El e acum aici și va fi acolo. În lumina timpului, experiențele noastre, oamenii pe care i-am cunoscut, se văd cum sunt de fapt, cum s-au dovedit a fi, la bine și la greu. Care le-au fost intențiile.

Cred ca marea miză, în scurta noastră viață, este dată de capacitatea de a merge până la capăt. fie că e vorba de iubire sau de lucrurile în care crezi. Acesteia i se adaugă curajul și tăria de caracter de a nu te trăda pe tine însuți. Depersonalizarea aduce moartea. De-aici cenușiul, de aici decăderea.

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *