Unele vise sunt mai puternice in traire decat viata. Realitatea de fiecare zi e de multe ori banala. Vrand, nevrand – cu totii suntem condamnati la o anumita rutina. Niciodata nu mi-a placut rutina. Insa, asa se fac lucrurile in lume oamenilor mari. De la 9 la 18, de luni pana vineri.

Se facea ca in timpul visului gasisem cuvintele care sa exprime ceea ce simteam. Desi trairile se succedau cu rapiditatea gandului. Trecut, prezent, viitor – pe o singura line. In vis nu plangeam si nici nu radeam, nu alergam si nici nu stateam pe loc. Eram intr-o stare de plutire. Nu stiu cum sa o descriu. Deoarece nu are un echivalent in lumea reala. Emotiile din timpul visului erau foarte puternice si reale in acelasi timp.

Visul a avut loc la 5.30 dimineata. Cand m-am trezit am avut un puternic sentiment de  a vorbi cu persoana pe care am visat-o. As fi vrut sa o intreb daca si ea a visat. Apoi, mi s-a parut absurd. Desi totul parea atat de real, posibil ca aceasta realitate sa fi fost doar in mintea mea.

Cu cat trece timpul, cu atat imi dau seama ca visele raman un mister. Nu este prima oara cand am genul acesta de vis. Sunt cateva pe an. Unele sunt foarte reale. Spre exemplu, un sarut primit in timpul unui vis, se poate simti mai puternic decat un sarut primit in realitate. Ciudat, stiu.

Nu stim de unde vin visele si nici de impact au asupra noastra. Ceea ce stim sigur este ca, datorita lor, trairea noastra se imbogateste.

 

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *