Feriți-vă de Opportunity.com!

Mi-am făcut, acum mai mult timp, cont pe myopportunity.com. De atunci, am fost bombardată cu foarte multe e-mailuri, care mai de care mai “urgente”. De multe ori, acestea veneau cu abordarea:”We found someone for you to network with…” – şi îţi arăta o persoană de care n-ai auzit în viaţă ta. O persoană care, chipurile, îţi oferea o mare “oportunitate”. De fapt, ei doar vor să te agațe. Să ia contactele tale din Linked In și să-și mărească baza de date. Și, să te facă să treci la un membership plătit.

Aşa arată interfaţă lor, la o primă vedere:

Professional Employment Business Networking Site Opportunity

Email-urile lor sunt date la o zi distanţă, şi toate au un titlu fake – de tip ClickBait – făcut speicial te ducă în eroare. Aparent vor să-ţi atragă atenţia, dar în realitate nu fac decât să te enerveze şi îi vrei cât mai repede afară din căsuţa ta de email. Sau direct în folderul de Spam sau Trash.

myopportunity.com

 

Nu sunt primii şi nici ultimii care au acest gen de comunicare. Nimeni nu vrea astfel de notificări. Utilizatorii au ajuns să dezaprobe cuvântul “newsletter” deoarece am fost bombardaţi cu acest tip de mesaje, iar şi iar, din toate părţile. Iar cei care au o comunicare utilă şi autentică sfârşesc, de cele mai multe ori, prin a nu mai fi luaţi în serios.

Azi a venit momentul să mă loghez în contul meu de pe opportunity.com şi să-l şterg definitiv.

Citiţi şi aici despre ei:

Is www.myopportunity.com legit? from jobs

Am mai vorbit despre ei şi pe Linked In. Foarte mulţi utilizatori de acolo sunt efectiv furioşi de “strategia de comunicare” a celor de la myopportunity.com.

Voi ce credeţi?

 

 

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *