Azi a fost o zi bună. Mi-a ieșit tot ce-am făcut. Cred că norocul începe să fie de partea mea tot mai mult :). Pe grupul de apartamente  au apărut postări una și una. Încă o persoană mi-a zis că îmi mulțumește pentru că există acest grup. Dacă bani nu sunt, cel puțin să știi că ceea ce faci ajută pe cineva. În ultimele zile m-am simțit vinovată că i-am acordat tot mai puțin timp. Am început să lucrez la priorități, să pun pe primul loc ceea ce trebuie să fac și să las pe locul doi, trei, chestiile opționale. Iar lucrurile de care au nevoie nu sunt multe, ceva să pun pe masă, un acoperiș deasupra capului și libertate.

Ziua a început cu o veste bună. Am spus ce cred despre felul în care se va dezvolta internetul în 2020 și am câștigat o invitație la Internet Mobile World:

Concurs  invitații la Internet   Mobile World   Kapra blog

Da, îmi voi schimba poza. Am pus-o la un moment dat (ceva din ea mă definește) și apoi n-am mai știut cum s-o modific. E vorba de profilul de Gravatar. Am căutat acum și aici trebuie mers.  Până la urmă, multe lucruri sunt la un click distanță. Cu excepția căutării de geamuri (din sticlă, de 6 cm grosime) – google îți dă rezultate anapoda, gen – te trimite la geamuri termopane. Aici vedem că Google nu e om. Nu face conexiunile unei minți umane. Tot ce face acest motor este să îmbine datele, matematic.

Și în timp ce scriu mi-am luat câteva secunde să modific poza. Căci așa sunt eu, îmi trec multe lucruri prin cap în același timp și e greu să nu le cedez, când unui, când altuia.

Și am mai făcut ceva important. Am făcut prima comandă din viața mea de pe eBay. Mi-am cumpărat protecție de vânt pentru recoder-ul Tascam. L-am comandat din Rusia și transportul este gratuit. La noi costă 200 de Ron, la F64, eu l-am cumpărat cu 77 Ron (inclus transport). E ceva. Mai mult, am am comunicat cu fata care mi-l trimite atât de frumos încât a zis că îmi va mai trimite unul mai mic, cadou, pentru că cel comandat este pentru dr 100 iar eu am dr 05 și acoperă mai mult ecranul sau ceva de genul. Dar de potrivit se potrivește. I-am spus că pe mine mă interesează numai din punct de vedere tehnic. E așa frumos cât reușești să stabilești o legătură cu cineva care se află la celălalt capăt al lumii și face ceva pentru tine neașteptat (cred că acesta e marele secret în vânzări), surprinderea clientului.

Seara asta, acum când tocmai am trecut din ziua de 5 spre 6 octombrie am dat peste acest cântec și mi-am amintit cât de mult îmi place:

A, și mi-am  găsit tema perfectă. Are tot ceea ce vreau. Mai trebuie să-nvăț ce și cum cu setările WordPress.

Dar, totul este învățabil*, cum se spune. Tot ce contează e să vrei.

*google nu știe cuvântul fără diacritice, te trimite la “inevitabil”.  Frumoasă potrivire de cuvinte:))

 

 

 

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *