50 de lei trebuie să plătești pentru subiectele de la bac, gata rezolvate de profesor, 100 de variante, la matematică.

subiecte la bac de vanzare

Vânzătorul chiar promite că această achiziție îți va aduce o notă mare la examenul de bacalaureat.

234 de vizualizări au vizualizat această postare. Cumpărători? Nu se știe.

Chiar dacă matematica nu este pentru toată lumea, cei cu memorie bună au șansa de a lua o notă mare la bac. Cine mai dă doi bani pe înțelegere din moment ce rezultatul poți să-l obții și prin alte mijloace?

Sau, e vorba de bani. Subiectele au fost rezolvate la meditații și acum ai ocazia de a cumpăra întregul pachet, echivalentul multor ore de matematică care au fost plătite cu bani grei.

Oricum ar fi, existența acestor subiecte dovedește că, pe olx, aproape totul se poate vinde. Bine, încă n-a apărut un anunț în care să se ofere spre vânzare virginitatea, dar, cred că, nu mai e mult până ajungem acolo.

În schimb, acum câteva luni am văzut un anunț în care cineva vindea o păpușă bântuită. Pe bune ;). Mă întreb, totuși, cum puteai verifica dacă “calitățile” păpușii erau autentice?

Vrei să-ți sperii iubitul că ai rămas însărcinată? Olx-ul are rezolvare și pentru asta. Poți cumpăra de aici un test de sarcină pozitiv.

Așa arată anunțul:

Test de sarcina pozitiv Galati • OLX.ro

Numai că, ai grijă să nu se prindă gluma.

Tu ce anunțuri ciudate ai întâlnit pe olx?

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *