Nu este de ajuns că prețurile din Zara România sunt mult mai mari decât cele din alte țări europene, acum apar diferențe între magazinele aceluiași brand din București.

Am descoperit că prețul acestei jachete cu glugă  este 249 lei în magazinul Zara din mall Promenada, iar prețul  real al produsului, cel afișat și pe site,  este de 179 lei.

zara coat

 

Aceeași jachetă costă 179 lei și în Zara din Unirea Shopping Center.

Mă întreb dacă vorbim în acest caz de o greșeală comisă de personalul din mall Promenada, sau mai multe produse se află în această situație? Totuși, fiecare produs are un cod de bare unic în tot lanțul de magazine Zara, ceea ce face greu de crezut ca eroarea să apară doar într-una din locații.

Diferența de bani, 70 de lei, nu e tocmai un mărunțiș pe care-l găsești oricând pe stradă. Reprezintă aproape 40% din valoarea reală a produsului. Sunt oameni care muncesc o zi întreagă pentru acești bani. Chiar ne crede cineva atât de proști?

Știm deja că magazinele #Zara au prețuri diferite în funcție de țările în care operează, dar să aibă diferențe atât de mari la același produs, în aceeași țară, în același oraș chiar, mi se pare ceva complet deplasat. Ca să nu vorbim că salariu minim al românilor este de 260 euro, în timp ce în Marea Britanie este de 1400, în Spania 830, în Franța 1480, în Germania 1500 și în Belgia 1530 lei.  În același timp, pețurile din Zara Romania sunt mai mari decât cele din Austria, Franța sau Italia.

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *