Afară plouă. Cu tunete.  Sunetul ploii mă relaxează. Anumite melodii se aud mai bine atunci când plouă. “I’ll meet you at midnight” se numără printre ele. Genul de cântec care este atât de bun încât nu are termen de comparație.

” I’ll Meet You at Midnight” face parte din albumul Midnight Café (1976).

Aici poți asculta albumul.

Mi-a plăcut melodia asta din primul moment în care am auzit-o. Era noapte, eram într-un bar din centrul Clujului. Pe atunci nu știam cum se numește. Am căutat-o ulterior pe internet și m-am bucurat mult când am găsit-o. N-am uitat-o.

Cuvintele refuză să vină când vine vorba de anumite cântece. Poate nu e nimic de spus sau sunt prea multe. În final, rămâne ambiguitatea.

Oamenii din jur se schimbă. Ceea ce acum este atât de puternic și real, mâine poate deveni o amintire pală. Puține sunt lucrurile și momentele care să se păstreze la fel odată cu trecerea timpului. “Oh, but Jeanne-Claude, Louise-Marie will never be” este versul meu preferat. În jurul acestui vers se învârte întreaga poveste a cântecului.

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *