De azi, scriu

În ultima vreme am trecut prin multe întâmplări si experiențe, lucruri care m-am învățat mai mult despre viata și oameni. La momentul respectiv a fost greu însa, acum, ma bucur ca am trăit, ca am riscat, ca m-am aruncat. Asa simți viata. Asa afli unde ai greșit, asa te faci mai bun, asa crești. E ciudat cum timpul are miraculoasa calitate de a pune lucrurile în ordine, de a clarifica ceea ce pare inițial de neclarificat, de a face lumina.  Acum, pot sa zâmbesc. Ceea ce a fost a fost și ceea ce este este. Viitorul e acolo. Nu-l poți influenta prin dorința ta. M-am decis sa ma concentrez mai mult asupra clipei prezente. Asupra lucrurilor pe care le iubesc, asupra oamenilor pe care ii iubesc. Restul, sunt detalii.

E ceva, în lumea asta, să poți să stai cu capul sus, fiindcă știi că ai făcut tot ce s-a putut face într-o situație și că ai fost sincer.

 

Published by iulia

Working in online. Cinema is in my veins. For me, music is life. Crazy mind, wild spirit. In the end, all that matters is doing things differently.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *